Toonaangevend in duurzame farmaceutische oplossingen in België

Bij KPC International zijn we verheugd om deel uit te maken van essentiële discussies en mogelijkheden voor kennisuitwisseling op alle locaties waar we actief zijn! Tijdens onze reis door het netwerk van de Belgische farmaceutische industrie willen we bijdragen aan de lokale debatten en duurzame verbindingen smeden met gelijkgestemde professionals.

Baanbrekend onderzoek op het gebied van duurzaamheid

Onze Global Development Director, Malcolm Goggin, deelde onlangs zijn baanbrekende onderzoek op de conferentie Belgian Centre of Excellence in Sustainable Pharmaceutical Engineering & Manufacturing in Gent, België. Malcolm presenteerde zijn baanbrekende Ph.D. onderzoeksproject, dat zich richt op “Duurzaamheidsoplossingen voor kunststoffen voor een kwaadaardig gebruik in de biofarmaceutische industrie.” Dit project pakt een van de meest kritische uitdagingen van onze sector aan: het vinden van milieuvriendelijke alternatieven voor plastic voor een kwaadaardig gebruik en het duurzame van onze ecologische voetafdruk.

Een uitstekende gelegenheid om te verbinden en te leren

De conferentie bood een uniek platform voor het delen van kennis, het waardevolle van de dialoog en het verbinden met relaties die onze passie voor duurzaamheid delen. Het was een fantastische kans om te leren van de ervaringen en uitdagingen van experts uit de lokale industrie. Wij geloven dat samenwerking de sleutel is om een ​​duurzame toekomst te bereiken, en het was inspirerend om van getalenteerde individuen in België het voortouw te nemen bij het stimuleren van positieve veranderingen binnen de sector.

Wij bedanken Bram Bekaert en zijn ondertekende team bij CESPE voor het organiseren van dit herhaalde evenement. Hun harde werk en duurzaamheid aan duurzaamheid en het delen van kennis hebben voor ons een waardevolle ruimte gecreëerd om samen te komen en de toekomst van onze industrie te bespreken.

De toekomst van de farmaceutische industrie is groen, en bij KPC International zijn we er voorop te lopen in deze beweging. Samen kunnen we een duurzamere en milieuverantwoorde farmaceutische industrie creëren. 🌿💡

Voor degenen die geïnteresseerd zijn: de volledige presentatie van Malcolm is te vinden op ons YouTube-kanaal.